Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфист от Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

развитие33

Тези дни поизоставих малко колата поради други по важни причини.НО днес ходих във фирмения магазин на алфа на пещерско шосе да попитам за свещи,кабели,ремъци и други.Имат свещи, но само на ШАМПИОН 8лева броиката:предложиха ми масло на селения голд специално за газ-VS GASминерално -най-вероятно ще го взема.
    Колата още не я карам(само малко маневри пред блока)ще изчакам да и взема нови свещи,масла,ремъци.Иначе пали без проблем(стартера работи без грешка).Измих я-ето малко снимки.
    -
    Attached Files

Comment

Не ми харесват нито свещите нито маслото.Особено последното.За такава Селения Голд не съм чувал,но това може да е от незнание.Все пак,щом е минерално-остави го,ако не искаш да ти тропат повдигачите,като на Зилата.
      Оставям те на другите!И те сигурно ще ти кажат нещо по въпроса
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Брат ... да я махаш тая газ...
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Не ми харесват нито свещите нито маслото.Особено последното.За такава Селения Голд не съм чувал,но това може да е от незнание.Все пак,щом е минерално-остави го,ако не искаш да ти тропат повдигачите,като на Зилата.
          Оставям те на другите!И те сигурно ще ти кажат нещо по въпроса
          Ми точно с такова vs gaz съм и аз ,но не съм доволен дай си пари за хубаво масло ПОЛУСИНТЕТИКА ! като спестиш 15 лева сега после ще ти е по зле

Comment

ей олекна ми. следях темата с интерес. абе като цяло като гледам алфа се кара с пари. само желание не е достатачно

Comment

Както каза Mordohy Маслото го отпиши ако е минерално но и аз не сам чувал селениа да имат минерално но както и да е масло си земи полу синтетика и да е по хубавичко ето от тука може да разбереш кое става и кое не http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36670 свещи незнам не мога да ти кажа с точност защото не сам сменял моите сса си добре но мога да ти препоръчам Денсо. За някои неща ако искаш здравето на двигателя или на колата да е добро за някои неща не се пестят парички. Вярваи ми италианките знаят как да се отблагодаряват като ги глезиш.
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

новини по темата

Mина се много време от както не съм писал, много време отсъствах Но имах основателна причина
                роди ми се СИН.
                Иначе по колата свърших малко работа.Вече има нови свещи ДЕНЗО,маслото е сменено със селения голд и колата си върви без проблеми.Много сте прави ,че една алфа за да върви трябва да се подържа.Сега наи належащия проблем е ръждата на пода.Тези дни ще се свържа с маистора да се видим и да си каже присъдата.
                Търсих по магазините за капаци на ремаците(аз я купих без тях)казаха ми да търся по моргите.Случаино на някои да му се намират.Другия неразрешен проблем са кабелите за свещи.Не намерих .

Comment

A честито колега, да ти е жив и здрав малкия и като порасне да помага на баща си с ремонтите. А за кабели и аз търся, ако намериш звънкай.
                  Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                  Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Честито , колега за новото попълнение на сектата!Да ти е жив и здрав и да те радва много!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Жив и здрав да е малкия, да го зарибяваш от сега на 33ки
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Да ти е жив и здрав сина!
                        Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 00:45. Основание: ......

Comment

Здравей и аз съм от Пловдив виж обади се на този тел. 0897866944 продават на части една май е морга, на голямо конарско шосе се намира, другия вариянт е по пътя за Първенец, в ляво имало морга за ит. а-ли, дано ти помогнах
                          http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

без ръжда

Вижда му се края.Няма вече под тип флинстоун.Колата е основно изкърпена.Големи благодарности на dj stivan за това че ми намери маистор за ръждата.Абсолютен професионалист(маистора) горещо го препоръчвам на всеки.Днеска си я взех и реших да се похваля.
                            Attached Files

Comment

Браво! Бъдещи планове заформят ли се за колата?
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                                Браво! Бъдещи планове заформят ли се за колата?
                                Да и те не се включват да ги модерираш извън раздела

Comment

Working...
                                X